Uutiset

Vahvistusta AIOS+NOVALENS tiimiin

Voimme iloksemme kertoa, että saamme henkilökuntaamme vahvistusta. Susanna Heini aloittaa tiimissämme optikkoja ja tuoteasiantuntijana 10.1.2022. Susannan ammattitausta tukee meitä tuotevalikoiman päivittämisessä ja täydentämisessä. Susanna on asiakkaidemme käytettävissä asiantuntijana optista tietämystä vaativissa asioissa ja häneen voitte olla yhteydessä sähköpostitse; optikko@novalens.fi

 

 

AIOS saa uuden omistajan

A.I.O.S Oy on toiminut optisen alan maahantuojana jo vuodesta 2004 pyrkien palvelemaan erinomaisilla tuotteilla ja palvelulla. Marraskuusta 2018 alkaen on liiketoiminta siirtynyt uudelle omistajalle. Uuden omistajan tarkoituksena on jatkaa toimintaa samalla periaatteella kuin edellistenkin omistajien takana. Yhtiön myyntiedustajat Marco Savander ja Sirpa Aitta jatkavat yhtiössä palvellen samoilla tuotteilla ja alueilla. Tuotteiden pakkaus- ja lähetystoiminnot siirtyvät Hyvinkäälle. Uusi omistaja Otto Laine haluaa kiittää vanhoja omistajia, jotka ovat edesauttaneet toimintojen jouhevassa siirrossa. Yhtiön asiakaspalvelupuhelin ja sähköpostit säilyvät ennallaan myöskin. Toivomme, että tämä siirtymä sujuu mutkattomasti ja lähetykset toimivat niin nopeasti kuin mahdollista.

 

AIOS ottaa mallistoonsa todellisen klassikon Savile Row

Mallit ovat aivan kuten alkuperäiset, ajattomat ja tyylikkäät. Ei ole ihme, että Savile Row kehykset houkutellevat käyttäjiksi julkisuuden ikonit kuten Johnny Depp, Brad Pitt, John Lennon, Denzel Washington, Steve Jobs, Audrey Hepburn, Harrison Ford, Eric Clapton ja jopa Harry Potter.

Kaikki kehykset ovat tehty käsityönä Lontoossa. Kehysvalmistajalla on vuosikymmenten kokemus, joka näkyy tuotteiden ainutlaatuisessa laadussa. Jokainen kehys käy yli 120 huolellisen työvaiheen läpi. Metallikehykset ovat kullattu 18 K kullalla. asetaatti kokoelmassa on perinteisiä malleja, värejä ja kuvioita.

 

Marimekko lanseeraa silmälasimalliston

Marimekko tuo markkinoille silmä- ja aurinkolasimalliston ja ne saapuvat ensimmäisenä optikkoliikkeisiin Suomessa elokuussa 2015. Malliston kansainvälinen päälanseeraus on vuoden 2015 lopussa, jolloin valikoima täydentyy aurinkolaseilla.

Marimekon rohkea, positiivinen ja voimaannuttava elämänasenne välittyy silmä- ja aurinkolasimalliston klassikkokuoseissa ja yksilöllisessä väripaletissa. Tuotteissa näkyvä, harjattua puupintaa muistuttava viimeistely on saanut inspiraationsa rakkaudesta luontoon, kun taas Marimekon ajaton värien käyttö herää henkiin mallistossa käytettyjen värien ja eri materiaalivalintojen vuoropuhelussa.

Marimekkomallistossa on yhdistetty marimekon ainutlaatuiset väriyhdistelmät ja huolella valmistettut yksityiskohdat. Mallistosta löytyy sekä muovi- että metallikehyksiä, joiden viimeistelyinä on käytetty kiiltäviä ja harjattuja pintoja.