Uutiset

AIOS saa uuden omistajan

A.I.O.S Oy on toiminut optisen alan maahantuojana jo vuodesta 2004 pyrkien palvelemaan erinomaisilla tuotteilla ja palvelulla. Marraskuusta 2018 alkaen on liiketoiminta siirtynyt uudelle omistajalle. Uuden omistajan tarkoituksena on jatkaa toimintaa samalla periaatteella kuin edellistenkin omistajien takana. Yhtiön myyntiedustajat Marco Savander ja Sirpa Aitta jatkavat yhtiössä palvellen samoilla tuotteilla ja alueilla. Tuotteiden pakkaus- ja lähetystoiminnot siirtyvät Hyvinkäälle. Uusi omistaja Otto Laine haluaa kiittää vanhoja omistajia, jotka ovat edesauttaneet toimintojen jouhevassa siirrossa. Yhtiön asiakaspalvelupuhelin ja sähköpostit säilyvät ennallaan myöskin. Toivomme, että tämä siirtymä sujuu mutkattomasti ja lähetykset toimivat niin nopeasti kuin mahdollista.

 

Vallankumouksellinen uusi saranatekniikka SPINE

Monen silmälasien käyttäjille on ollut ongelmana, että silmälasit eivät pysyy nenällä vaan liukuvat. Toinen ongelma on ollut se, että vähäinenkin rajumpi pään liike on voinut johtaa silmälasien putoamiseen ja rikkoutumiseen. Tämä on ollut rajoitteena varsinkin käyttäjille, jotka ovat harrastaneet liikuntaa kuten golffarit, hiihtajät, lenkkeilijät ym. tai jotka muuten vain elävät aktiivisesta elämää.

Silmälasitekniikka on ollut lähes muuttumaton monien vuosikymmenien aikana. Silmälasien saranoissa on tyypillisesti ollut  ns. "kuollut piste", eli ne ovat joko auki tai kiinni, eikä mitään siltä väliltä. Tämä rajoittaa mukavuutta ja lisää haurautta.  SPINE lasien saranat taipuvat kevyesti ja sopivat siten eri kokoisille käyttäjille. Ne pitävät lasit paikoillaan ilman että ne liukuisivat alas. Ne jopa pysyvät paikoillaan vaikka päätä heiluttaisi. Toinen merkittävä etu on, että ne pysyvät koko ajan paikoillaan mahdollistaen optimaalisen näön kaikissa tilanteissa. Yksinkertaisesti; ne tarttuvat, ne taipuvat, ne kestävät ja pysyvät paikollaan automaattisesti.

Tämä on tehty mahdolliseksi käyttämällä saranatekniikka, joka perustuu viiteen osaan, jotka liikkuvat suhteessa toisiinsa. Jokainen osa avautuu 18 astetta mahdollistaen 90 asteen avautumiskulman. Jokainen osa jakaa kuormituksen ja vähentää kitkaa tehden saranan hyvin pitkäaikaiseksi ja kestäväksi. Saranan osia pitää koossa vaijeri0,6 mm paksu, jonka halkaisija on 0,6 mm. ja jonka vetolujuus on 300 kg.

 

AIOS ottaa mallistoonsa todellisen klassikon Savile Row

Mallit ovat aivan kuten alkuperäiset, ajattomat ja tyylikkäät. Ei ole ihme, että Savile Row kehykset houkutellevat käyttäjiksi julkisuuden ikonit kuten Johnny Depp, Brad Pitt, John Lennon, Denzel Washington, Steve Jobs, Audrey Hepburn, Harrison Ford, Eric Clapton ja jopa Harry Potter.

Kaikki kehykset ovat tehty käsityönä Lontoossa. Kehysvalmistajalla on vuosikymmenten kokemus, joka näkyy tuotteiden ainutlaatuisessa laadussa. Jokainen kehys käy yli 120 huolellisen työvaiheen läpi. Metallikehykset ovat kullattu 18 K kullalla. asetaatti kokoelmassa on perinteisiä malleja, värejä ja kuvioita.

 

Marimekko lanseeraa silmälasimalliston

Marimekko tuo markkinoille silmä- ja aurinkolasimalliston ja ne saapuvat ensimmäisenä optikkoliikkeisiin Suomessa elokuussa 2015. Malliston kansainvälinen päälanseeraus on vuoden 2015 lopussa, jolloin valikoima täydentyy aurinkolaseilla.

Marimekon rohkea, positiivinen ja voimaannuttava elämänasenne välittyy silmä- ja aurinkolasimalliston klassikkokuoseissa ja yksilöllisessä väripaletissa. Tuotteissa näkyvä, harjattua puupintaa muistuttava viimeistely on saanut inspiraationsa rakkaudesta luontoon, kun taas Marimekon ajaton värien käyttö herää henkiin mallistossa käytettyjen värien ja eri materiaalivalintojen vuoropuhelussa.

Marimekkomallistossa on yhdistetty marimekon ainutlaatuiset väriyhdistelmät ja huolella valmistettut yksityiskohdat. Mallistosta löytyy sekä muovi- että metallikehyksiä, joiden viimeistelyinä on käytetty kiiltäviä ja harjattuja pintoja.