Radley London

 

Radley on brittiläinen tuotemerkki, joka on kasvanut nopeassa ajassa Englannin johtavaksi naisten ylellisyystuotteiden premium tuotemerkiksi. Radley perustuu yksinkertaiseen totuuteen: Todellinen kauneus alkaa sisältä. Se on yksilöllinen. Se kestää.

Yrityksen käynnisti Lowell Harder vuonna 1998 ajatuksena, että Radley asusteilla voidaan tuoda vähän hauskuutta tähän maailmaan. Yrityksen logosta - Skotlannin-terrieri -  tuli välittömästi hyvin suosittu.

Radley tuotteet yhdistävät aina sekä toimivuuden, että kauneuden. Radley:llä on hauska ja mutkaton lähestymistapa suunnitteluun ja innovaatioon. Samalla vahva ammattitaito näkyy jokaisessa tuotteessa. Radleyn suunnittelijat tutkivat trendejä ja hakevat inspiraatiota ympäri maailmaa pitäen kuitenkin vahvan jalansijan kotimaassaan ja Lontoolaisessa elinvoimaisessa design ympäristössä.   

Radley on vahvasti englantilaninen tuotemerkki, jonka yhtenä päätavoitteena on tukea paikallista ammattitaitoa. Yritys on tehnyt yhteistyötä tunnettujen brittiläisten yritysten kanssa, joilla on vahva tuotemerkki kuten Penguin Books, V&A ja Molten Brown.

Vuodesta – 2014  Suomeen Radleyn Optisen-tuotteet tuo Aios Oy. Tuotteita myydään Optikkoliikkeissä kautta maan.