Cat

Cat kokoelma sisältää  silmälasi-, linssitettäviä-, plano aurinko-, RX aurinko-, linssitettäviä turva- ja RX turvalasimalleja. Yhteistä kaikille tuotteilla on Caterpillarin sitoumus käyttää parasta laatua materiaaleissa ja ensiluokkaista suunnittelua. Kokoelmat ovat laajoja sisältäen eri tyylejä ja mm. suurempia kokoja.

                                               CAT yritystarina

Vuonna 1925 kaksi yritystä Holt ja Best, jotka toimivat USA:ssa traktori- ja vesirakennusalalla, yhdistyivät muodostaen Caterpillarin. Yritys toimi alussa teollisena konevalmistajana mutta on ajan saatossa aktiivisesti laajentanut tuotevalikoimaansa. Yritys on kasvanut voimakkaasti ja on tällä hetkellä yksi tunnetuimmista tuotemerkeistä maailmassa.

1990 luvulla Caterpillar lisensioi tuotemerkkinsä mm vaate- ja jalkinepuolelle ja vuonna 2002 optiselle alalle. Tällä hetkellä Caterpillar on liikevaihdolla mitattuna suurin tuotemerkki, jolla on silmälasimallisto.

Caterpillar toimii lähes jokaisessa maassa maailmassa ollen mukana hyvin erilaisissa rakennusprojekteissa aina pilvenpiirtäjistä maanjäristyksissä tuhottujen kaupunkien infrastruktuurin uudelleenrakentamisessa. Cat on yksi maailman  tunnetuimmista ja arvostetuimmista tuotemerkkeistä.